Totaal aantal pageviews

dinsdag 11 september 2012

ERWIN KROL BEPAALT DE UITSLAG

Het weer kan een  doorslaggevende factor zijn bij de verkiezingsuitslag.
Al weer zo'n onbewezen stelling die klakkeloos wordt aangenomen zonder dat daar enig onderzoek naar gedaan is. Maar ja je moet wat, de drie thema's van deze verkiezingen zijn volledig uitgekauwd en worden vanavond voor de laatste maar herhaald.
Tijd voor nog wat "nieuws" dus.
Het weer.
Het is mij  opgevallen dat Erwin Krol de laatste maanden niet meer op het scherm te zien is geweest en het zou mij helemaal niets verbazen als in het laatste debat een of andere lijsttrekker zijn laatste en grootste troefkaart gaat uitspelen die de zaken volledig op z'n kop zet.
Erwin Krol.


Nog wat.
Als je maar genoeg onzin en onwaarheden over de mensen uitgiet en dat blijft doen, dan raken ze daardoor beïnvloed.
Woorden van deze strekking werden uitgesproken de een politicus van ………de PVV, de heer Sorensen uit de Eerste Kamer fractie tijdens een middagpraatje op de radio. Volgens de heer S. slaat dat natuurlijk op uitspraken van alle partijen die zijn beweging uitsluiten bij de komende formatie.
Het is onnodig alle kolder van de Grote Nepblonde Leider hier te herhalen die door hem over de hoofden van onschuldige stemmers is uitgestort, maar hoe kun je het verzinnen. Er daagt mij een spreekwoord over potten en ketels die nogal zwart zijn. De heer S. nam ook nog het woord 'democratie' in de mond. Het is van de gekke een democratisch genomen besluit als belachelijk af te doen als dit besluit nadelig voor jouw ondemocratisch beweging is. (Alleen partijen met een democratische structuur komen in aanmerking voor subsidie).
Zij zijn fout, wij zijn goed. Waar hoorde je dat meer?

Maar het komt goed.
KOM OP DIEDERIK.

Geen opmerkingen: