Totaal aantal pageviews

maandag 9 januari 2012

Hoe heurt het?

Het leek even of het voorbij was met de moslimfobie van onze nepblonde volksvertegenwoordiger uit het mooie Venlo. De Grieken vroegen de aandacht van de belangenbehartiger van de Nederlandse zaak. Maar dat is nu voorbij. De Grieken zijn bijna afgeschreven en onze koningin droeg een hoofddoek. Een wat????
Een hoofddoek en dan treedt bij de grootverbruiker van waterstofperoxide alarmfase 1 in werking. Dan dient het parlement in stelling gebracht te worden. KAMERVRAGEN.
Vervolgens treedt ook bij de pers, op twitter en bij allerlei bloggers een Pavlovreactie op en iedereen zorgt er voor dat Geertje weer door iedereen genoemd wordt.
Gelukkig reageerde Haci Karacaer, moslim en ondernemer, heel alert met de opmerking dat in de moskee niemand onze Geert meer serieus neemt en hij wees verder op de hypocrisie van W. die zelf wel met een keppel door Israel liep en problemen maakt over een hoofddoek.
Ook Fatima Elaktik reageerde: " Wat een onzindiscussie! Ik kom regelmatig mensen tegen die hun energierekening niet kunnen betalen en de straat niet meer op durven. Laat Wilders zijn tijd daar eens in steken"
Het komt heus goed met ons mooie land.

En heel wat anders:
http://www.flickr.com/photos/astro_andre/6665391853/
lekker kijken naar iets aparts
kijk even recht van de foto, daar staan er nog veel meer

Geen opmerkingen: