Totaal aantal pageviews

dinsdag 28 oktober 2014

HELMA NEPPERUS

Zou de geachte afgevaardigde weer zo prominent en parmantig in de media verschijnen zoals gisteren toen zij een plan van haar partijgenoot, staatssecretaris Wiebes, om de lease-rijder belastingtechnisch aan te pakken, afschoot met de woorden:"Dat gaan we niet doen".
Dinsdagavond was er bij Nieuwsuur een item wat daar zeker aanleiding toe zou kunnen geven. Deskundigen uit de praktijk die de gemeenten assisteerden met de invoering van de nieuwe zorgwet op 1 januari, verklaarden unaniem dat de korting op de zorg gigantisch zal zijn. Alle mooie spotjes van de regering ten spijt zal er voor de mensen die zorg nodig hebben wel degelijk zeer veel ten nadele veranderen. Als er tussen de 10 en 40% gekort moet gaan worden, dan heeft het grote gevolgen, daar hoef je niet voor doorgeleerd te hebben om het te snappen.
Maar Helma zal zeker ingrijpen want als het je aan het hart gaat als de goedverdienende en goedkoop rijdende Nederlander wat moet inleveren, dan zal het je toch niet onberoerd laten als mensen die van zorg afhankelijk zijn er sterk op achteruit zouden gaan qua zorg die zij nodig hebben.
Bovendien kan zij nu een staatsecretaris van een andere partij dan de hare kan aanpakken.
"Dat gaan we doen!!!"
Toch?