Totaal aantal pageviews

dinsdag 21 november 2017

DE ACHTERGESTELDE NEDERLANDER

Onze nepblonde Geert heeft weer iets bedacht om zijn teruglopende populariteit in de peiling wat op te krikken. Hij heeft ontdekt dat de Nederlander achtergesteld wordt in van alles en nog wat in vergelijking met "de buitenlanders". Hoe komt die man toch steeds maar weer aan die briljante ideeƫn?
 Uit talloze onderzoeken blijkt dat "de Nederlander" meer dan tevreden is met zijn leven in ons mooie landje. Nu zijn dat natuurlijk onderzoeken door linkse wetenschappers en die worden door onze nepblonde held niet serieus genomen, hij gelooft alleen zijn eigen onderzoeker, zijn trouwe hondje Maurice.
 Ik geloof niet, ik neem waar en ik constateer dat veel mensen die van alle gemakken zijn voorzien en waar in de verste verte geen "buitenlander" te bekennen is, afgeven op die mensen en bang zijn dat alles waar zij in geloven zal verdwijnen en door hen opgeslokt zal worden.
 Amgst is de slechtste raadgever, maar angst wordt ook gebruikt door handige jongens om ons op andere gedachten te brengen. Wat is dan handiger dan een groep in onze samenleving de schuld te geven van alles wat er mis is en mis zou kunnen gaan in de toekomst. Het feit dat zo iets al eens eerder in onze geschiedenis is voorgekomen mag je niet meer noemen, maar is wel een feit.
 Maar net als het Polenmeldpunt zal ook deze actie van nepblonde Geert verdampen, maar niet nadat we ons door een brij van rechtse prietpraat hebben moeten werken.
 Een andere techniek om je gelijk te halen is het afschaffen van instanties die jouw ongelijk aantonen. Dat is iets waar onze zelfverklaard intelligentste parlementariĆ«r dr. Thierry B. op aandringt.
Ja, ja, je moet wat om een schijnwerpertje op je gericht te krijgen.
 "Wat kost dat niet allemaal om dat rechtse geleuter aan te moeten horen?", zullen sommigen zich afvragen.
 Dat kost veel, maar het is de prijs voor de democratie die we allemaal moeten betalen opdat wij kunnen leven in een land waar de meerderheid rekening houdt met de minderheid.
Iedereen heeft recht op zijn eigen wartaal.

Geen opmerkingen: