Totaal aantal pageviews

donderdag 9 februari 2012

DE CRISIS SLAAT HARD TOE

HET GEHEIM ONTSLUIERD

http://www.youtube.com/watch?v=dbmPTsyB2H8

Lord heeft uiteindelijk geluisterd.
De winst van Daimler is gestegen tot recordhoogte, nog nooit verdiende het concern zo veel.
6 Miljard kunnen ze bijschrijven met dank aan Janis Joplin.

Ook bij de ING is het krabben

De resultaten van ING waren slechter dan analisten hadden voorzien. Zij hielden gemiddeld rekening met een onderliggende winst van 1,3 miljard euro voor de bank en een min van 552 miljoen voor de verzekeringsactiviteiten. De nettowinst kwam in hun voorspelling uit op bijna 2 miljard euro.
Over heel 2011 boekte ING een nettowinst van 5,77 miljard euro. Een jaar eerder bedroeg het nettoresultaat 2,8 miljard euro.En nu het goede nieuws.
Bernard Wientjes roept op tot solidariteit. Allemaal op de nullijn. Mooie gedachte, behalve voor diegenen die niet veel verdienen. Het is gemakkelijk om op te roepen tot dit soort solidariteit als je geld zat hebt maar het is wel een gotspe dat ook de arme mensen in onze samenleving mee moeten betalen aan de aflossing van de schulden die WE hebben gemaakt.
Ik vraag me maar steeds af wie die WE dan wel zijn.


Deze man redt het wel. (dit moet een hardwerkende ……….lander zijn waar het kabinet ook zo zijn best voor doet)

DEN HAAG - De bonus van topman Peter Voser van Shell over 2011 bedraagt 3,5 miljoen euro. Dat bleek maandag uit een melding bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC.
De topman wil de helft van zijn bonus (1,75 miljoen euro) in aandelen uitgekeerd krijgen, waardoor de transactie gemeld moest worden aan de Amerikaanse autoriteiten. De volledige details over de bonussen van de top van Shell worden pas bekend bij de publicatie van het jaarverslag van het olieconcern.

Geen opmerkingen: