Totaal aantal pageviews

woensdag 8 februari 2012

MELDPUNT OOST-EUROPEANEN

De PVV heeft weer een fantastisch initiatief genomen. EEN MELDPUNT OOST-EUROPA!!!!
Kent, ziet of ruikt u overlastgevende mensen met een duidelijk louche uiterlijk die naar alle waarschijnlijkheid (zo zijn die types nu eenmaal) illegaal het brood uit de mond van de hardwerkende Nederlander stoten door middel van onderbetaald werk, meld dat dan onmiddellijk bij de enige partij die nog opkomt voor voornoemde hardwerkende Nederlander.
Ook gevallen van overlast zoals dronkenschap, hard hoesten zonder zakdoek voor de mond, winden laten buiten het eigen verblijf, het wegschieten van een peuk, kortom alles wat de weldenkende en hardwerkende Nederlander niet in zijn hersens zou halen, moet gemeld worden. Laat ons mooie land niet kapot maken.

Je mag het natuurlijk niet schrijven maar dit alles doet mij toch weer sterk denken aan het reinheidsdenken van een Herrenvolk in een bruin verleden.
Het komt wel steeds dichterbij, eerst verpestten de Marokkanen en Turken onze samenleving, toen waren die luie Grieken aan de beurt, nu zijn de laagbetaalde Oost-Europeanen de sigaar. WIE VOLGT?

Geen opmerkingen: