Totaal aantal pageviews

woensdag 6 maart 2013

RESPECT

Dinsdagavond werd er een verdomd aardige wedstrijd gespeeld tussen Manchester en Real Madrid. Uiteindelijk won Real omdat een speler van Manchester volkomen onterecht wordt weggestuurd met een rode kaart. Als dat niet gebeurd was hadden ik en alle andere deskundigen het nog niet geweten want de verdediging van Manchester stond als een huis.
Maar goed, uiteindelijk vinden de spelers van Real een gaatje en scoren een doelpunt. Real gaat door naar de volgende ronde, een domper voor Manchester.
In de studio in Hilversum zitten natuurlijk deskundigen, Jan van Halst en Joeri Mulder, twee ex-profvoetballers en hulptrainers die wel iets van voetbal afweten.
Wat gebeurd er na de wedstrijd?
Morino, de allerbeste trainer ter wereld, die alles gewonnen heeft wat er te winnen valt, zegt na de wedstrijd:" Het beste team heeft verloren". Geweldig, een respectvol compliment voor een tegenstander die inderdaad het betere van het spel had gedurende de wedstrijd.
Wat zeggen de twee hulptrainers in de studio?
"Daar meent hij niks van, dat zegt ie zomaar"
Het zullen altijd hulptrainers blijven, of commentatoren natuurlijk die lekker van de zijkant over respect kletsen.
Maar er is hoop, Tom Egberts, een anchorman van Studiosport en GEEN ex-profvoetballer of hulptrainer, vond het wel netjes van Morino.
Een jongen met niveau.