Totaal aantal pageviews

donderdag 22 december 2011

VOETBALLEN??????

Wat een geluk dat de jongen die het veld op rende om de keeper van de tegenpartij een ram te verkopen, goed gekleed was.
Een perfect hemd van GS-RAW D, een bijpassende onderbroek, ook van RAW, de spijkerbroek precies laag genoeg om dat te tonen en ook de kekke schoenen maken het beeld van de eigentijdse jongen die weet hoe hij gekleed behoort te zijn, helemaal compleet.
Verdomde jammer dat dit zo mooie geheel is voorzien van een hoofd dat kennelijk volkomen leeg is, op misschien net die ene hersencel na, die hem deed besluiten als een zwakzinnige te handelen.
Duidelijk een geval van vorm boven inhoud.


Helaas heb ik die mooie foto niet gemaakt, die komt van Pics United

woensdag 21 december 2011

VOORTWOEKERENDE BESCHAVING

Motherfucker (moederneuker) is al heel lang een zeer populair woord in liedjes op radio en TV. Je hoort het te pas en te onpas gebruiken door mensen die 'erbij' horen. Het is altijd de Engelse vertaling die gebruikt wordt, in het Nederlands klinkt het zo….

Protesten tegen het gebruik van dit woord heb ik nooit gehoord of zijn mij ontgaan.
Nu is er een rel over de niggabitch (negerteef). Dat kan niet, dat mag niet, dat is discriminatie en wie discrimineert begaat een doodzonde. De hoofdredactrice van 'Jackie", een modetijdschrift, deed er aanvankelijk wat lacherig over maar de uitgever zei dat ze toch maar op moest krassen.
'Fuck you' zal zij toen wel gedacht, maar niet hardop gezegd, hebben. Ook al zo'n mooie kreet die de voortgang van onze beschaving zo helder weergeeft. Wie had het ook al weer over een achterlijke cultuur die hier zijn intrede zou doen?
Waar zijn de tijden van weleer toen een heel stadion nog hondelul of hondenlul (daar wil ik vanaf zijn) scandeerde als de man in het zwart een foutje maakte?
Om nog maar te zwijgen over het verschrikkelijke scheldwoord dat ik als klein jongetje de brildragende medemens toevoegde: brillejood.
Foei Jantje dat mag je niet zeggen, kreeg ik dan te horen.

maandag 19 december 2011

Dat komt er nu van

Langzaam maar zeker krijgen de populisten meer invloed met hun verderfelijke ideeën.

Onrust binnen Hoge Raad nadat PVV benoeming blokkeerde
BINNENLAND Binnen de Hoge Raad is onrust ontstaan door de politieke weigering om advocaat-generaal Diederik Aben te benoemen tot raadsheer. Dat zeggen bronnen in de Hoge Raad. Zoals NRC Handelsblad zaterdag meldde, heeft de PVV de benoeming van Aben tegengehouden wegens Abens stellingname in het proces tegen PVV-leider Wilders.

‘Als je Aben bovenaan de lijst zet, moet je hem handhaven’
Een deel van het hoogste rechtscollege twijfelde of het verstandig was Aben voor te dragen. Andere leden vinden dat het college, toen het hem eenmaal had voorgedragen, niet had moeten buigen voor druk vanuit de Tweede Kamer.
“Als je Aben bovenaan de lijst zet, moet je hem daar ook handhaven. Anders wek je de indruk dat je zwicht voor druk van buitenaf en eigenlijk ook niet goed had nagedacht toen je Aben voordroeg”, valt binnen de Hoge Raad te vernemen.
“Het was een inschattingsfout van de Hoge Raad om Aben voor te dragen, omdat het nog maar een jaar geleden is dat hij in opspraak kwam”, zegt een raadsheer die anoniem wil blijven.