Totaal aantal pageviews

dinsdag 27 november 2012

LEONARD COHEN EN TOP MUSICI

Beter dan alle geklets over politiek.
klikken maar:
LEONARD COHEN

EINDELIJK

Helder! Nu weten we wat de Grieken ons gaan kosten. Vannacht schijn er een soort akkoord gesloten te zijn. Onze kersverse minister van financiƫn kon een bedrag noemen.
€77.000.000,- per jaar is Nederland in de toekomst kwijt. Even rekenen, dat is dus €4,81 per jaar voor elke Nederlander, anders gezegd 0,013184931 cent per dag. Let wel dit geldt voor elke Nederlander ook de niet belastingbetalende kindjes. Voor een gezin met vijf kinderen komen we dan op 7 maal dit bedrag, papa, mama en vijf spruitjes, op  0,092294517 cent per dag. Daar tegenover staat een bedragje aan kinderbijslag, volgens mij moet het op te brengen zijn.
De nepblonde uit Venlo zal nu zeker gaan brullen dat de hardwerkende Nederlander miljoenen moet gaan opbrengen om de luie Grieken op het strand ouzootjes te laten drinken, maar niemand zal hem tegenhouden als hij naast die luie Grieken op het strand gaat liggen, daar een baantje als leraar zoekt en 675 eurootjes per maand gaat verdienen. Komt zijn huidige jaarsalaris van €117.346,15 (als fractievoorzitter) misschien ter beschikking van een weldenkende Limburger.
Die zijn er.