Totaal aantal pageviews

donderdag 1 maart 2012

CIJFERFETISJIST

IK BEN GEEN CIJFERFETISJIST
IK BEN GEEN CIJFERFETISJIST
IK BEN GEEN CIJFERFETISJIST
IK BEN GEEN CIJFERFETISJIST
IK BEN GEEN CIJFERFETISJIST
Binnen vier minuten herhaalde de nepblonde uit Venlo dit zinnetje vijf keer toen hij vanmorgen op de radio geïnterviewd werd. Wonderlijk, deze openheid van de Blonde Boy.
Volgens Van Dale is een fetisj o.a.: object waarop iemands seksuele belangstelling is gericht, m.n. object van grotere dan normale seksuele belangstelling.
Waarom? Waarom nu? Waarom deze plotselinge openheid betreffende zijn seksuele voorkeuren? Hiermee is echter maar een tipje van de sluier opgelicht en zijn we er niet achter waar zijn seksuele voorkeuren dan wel liggen. Deze opmerking was er een die meer vragen oproept dan beantwoordt. We kunnen er eentje afstrepen.

IK BEN GEEN CIJFERFETISJIST

dinsdag 28 februari 2012

P&W, DE NIEUWE STATLER EN WALDORF. MAAR DAN ZONDER HUMOR

Stel.
Ik krijg in mijn programma de heer Witteman op bezoek voor een interview en ik begin met de volgende vraag:"Is uw manier van interviewen beïnvloed door het feit dat u een man bent en dat uw ouders in Noord-Holland woonden?
Vermoedelijk zou de heer Witteman terecht gaan twijfelen aan mijn verstandelijke vermogens en mij verzoeken andere vragen te stellen.

Tijdens het interview bij P&W van mevrouw Albayrak, maandag avond j.l. , vonden Witteman en Pauw het uitermate belangrijk steeds maar weer de allochtone achtergrond en het vrouwzijn van de kandidaat voor het voorzitterschap van de PvdA-fractie te blijven benadrukken. Tot vervelens toe werden steeds maar weer dezelfde vragen gesteld en toen mevrouw Albayrak daar gedecideerd afstand van nam en om betere vragen vroeg, waren de heertjes op hun mannelijkheid getrapt. De heer Witteman werd zelfs roodachtig en de heer Pauw schaapachtig.
Ik vond het een beschamende en zielige vertoning.

maandag 27 februari 2012

STOP DE PERSEN ….BREAKING NEWS…...

Prominent in TROUW op zaterdag, maandag een item bij Lunchradio…….

PETER REHWINKEL STOPT MET TWITTEREN

Na ruim 2000 tweets is de heer Rehwinkel er achter dat Twitter toch niet zijn ding is. Te vaak en te veel grove taal.
Tsjonge jonge, daar kunnen inderdaad wel wat lettertjes en een stukje zendtijd aan besteed worden.
Zo'n burgemeester zullen ze in Groningen, waar niets boven gaat, niet snel meer terug krijgen mocht hij ooit zijn ambt neerleggen.
Hij had zelfs een soort prijs gekregen voor zijn openheid en dat is nu allemaal voorbij. 
Allemaal voor niets. Het heeft natuurlijk wel wat gekost, want wat verdiend een burgemeester? Mag je 5 minuutjes rekenen voor een doordachte tweet?
2000X5 min=10.000 min.
10.000:60= 166 uur

Dit betekent dat de man toch een volledige werkmaand heeft besteed aan iets wat bij nader inzien toch niet zo heel waardevol was. Passen we de Balkenende norm toe 160.000 euro gedeeld door 12 dan komen we op een bedrag van 13.333 euro.(exclusief werkgeversbijdrage)
Een dure les.
(Hierbij rekenen we nog niet al de tweetjes die hij moest lezen)
Passen we deze redenering toe op alle Nederlanders, dan weet ik wel iets waardoor alle voorgenomen bezuinigingen geschrapt kunnen worden.

NAAR DE POLIKLINIEK