Totaal aantal pageviews

zaterdag 11 februari 2012

NIEUW MELDPUNT LIJKT MIJ GEWENST

*DIT MOETEN MAROKKANEN, TURKEN, GRIEKEN OF POLEN ZIJN
EEN HARDWERKENDE NEDERLANDER DOET DIT NIET. 


'Niemand rijdt 30 in 30-kilometerzone'

Laatste update:  11 februari 2012 10:21info

AMSTERDAM - Vrijwel iedereen rijdt te hard in 30-kilometerzones. 

Foto:  Thinkstock
Dat blijkt uit eigen onderzoek van het AD.
De krant voerde zelf op veertien plekken in het land metingen uit met een lasergun en constateerde dat 92 procent van de bestuurders de maximumsnelheid aan zijn laars lapt. Van de 1615 gecontroleerde voertuigen reden er 1492 te hard.*
VVN

Veilig Verkeer Nederland reageert in de krant geschokt op de bevindingen. "Hier schrikken we echt van", zegt directeur Linda van Eijck. "We hebben het over gebieden waar mensen wonen en kinderen spelen. Een te hoge snelheid is hier schandalig."
Als de metingen waren uitgevoerd door de politie was er een ton aan boetes uitgeschreven. Handhaving in 30-kilometerzones is echter geen prioriteit voor justitie. Het is volgens het OM vooral een taak voor de gemeentes om te hard rijden onmogelijk te maken.

EN ALS WE DAN TOCH BEZIG ZIJN OOK MAAR METEEN EEN MELDPUNT VOOR
STINKENDE ADEM
VERKEERDE GEDACHTEN
ZWEETVOETEN
………………..
EEN HARDWERKENDE NEDERLANDER VULT DEZE LIJST ZELF PROBLEEMLOOS AAN.
WERK AAN DE WINKEL.

vrijdag 10 februari 2012

HARDDENKENDE NEDERLANDER

Kijk nou toch!
‘Onvrede binnen VVD om samenwerking met PVV’, maar kritiek deert Rutte niet

BINNENLAND 
De VVD schuift te veel op richting de PVV. Dat zegt oud-partijleider Ed Nijpels vandaag in een scherp interview in het AD. Volgens Nijpels bestaat er grote onvrede binnen de partij, maar wil niemand Rutte voor de voeten lopen.
Veel VVD’ers zouden zich storen aan de ‘symboolwetgeving’ van het kabinet, die indruist tegen de liberale waarden van de partij. Als voorbeeld noemt hij de invoering van de minimumstraffen, die het wantrouwen in rechters zou aanwakkeren. Ook de plannen tegen de dubbele nationaliteit passen volgens Nijpels niet in het gedachtegoed van de VVD.

Maar niemand zegt iets omdat ze niet nog een interne vete willen

De reden dat niemand in de partij z’n mond opendoet is volgens Nijpels een ‘traumatische herinnering’ aan interne vetes. Hij noemt de strijd tussen Rita Verdonk en Rutte om het lijsttrekkerschap, vlak na de matig verlopen verkiezingen van 2006. Volgens Herman Staal, chef van de politieke redactie van NRC Handelsblad, speelt ook mee dat de partij momenteel lekker in z’n vel zit:

Begint het nu toch door te dringen dat allerlei krankzinnige maatregelen mede onder de verantwoordelijkheid van de VVD worden genomen.

DE NULLIJN 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Als je onderstaand bericht leest en je weet van de hypocriete oproep van B.Wientjes, dan zakken toch al je broeken (en dat zijn er veel met deze kou) toch compleet af. Hoe durft zo'n man het woord solidariteit in de mond te nemen. Als argument voor hoge salarissen van zogenaamde topfunctionarissen wordt het woord 'verantwoordelijkheid ' vaak in de mond genomen.
Als een bedrijf naar de knoppen gaat onder leiding van zo'n verantwoording dragende persoon en de werknemers komen op straat te staan, dan vallen zij terug op de staat en kan de samenleving opdraaien voor de WW uitkeringen die er gelukkig nog steeds zijn.
Wat blijft er over van de 'verantwoordelijkheid' van deze topmensen? De enige verantwoordelijkheid die zij hebben, is er voor te zorgen dat de winsten van hun bedrijven toenemen, linksom of rechtsom en de soliditeit met de werkers op de vloer is dan in de de meeste gevallen heel ver te zoeken.


Top bedrijfsleven boert goed met bonussen

Laatste update:  10 februari 2012 08:02info

AMSTERDAM - Topbestuurders in Nederland hebben vorig jaar hogere bonussen opgestreken. De directeuren verdienden in totaal 41,6 miljoen euro met het verzilveren van opties en aandelen.

Foto:  Thinkstock
Dat is een stijging van 34 procent, blijkt uit onderzoek van De Volkskrant.
Volgens de krant zijn de gegevens een eerste indicatie dat de beloningen van bestuurders over 2011 hoger uitkomen. Door licht gestegen beurskoersen zijn beloningen in opties en aandelen meer waard.
Topman Eric Meurice van chipmachinefabrikant ASML heeft het beste jaar achter de rug. Hij inde vorig jaar in totaal 6,7 miljoen euro en is daarmee een van de best betaalde bestuurders in Nederland.
Mogelijk komt alleen Peter Voser van Shell daar bovenuit. Zijn aandelenbonussen zijn onbekend maar zijn jaarbonus staat al zeker op 3,5 miljoen euro.

donderdag 9 februari 2012

DE CRISIS SLAAT HARD TOE

HET GEHEIM ONTSLUIERD

http://www.youtube.com/watch?v=dbmPTsyB2H8

Lord heeft uiteindelijk geluisterd.
De winst van Daimler is gestegen tot recordhoogte, nog nooit verdiende het concern zo veel.
6 Miljard kunnen ze bijschrijven met dank aan Janis Joplin.

Ook bij de ING is het krabben

De resultaten van ING waren slechter dan analisten hadden voorzien. Zij hielden gemiddeld rekening met een onderliggende winst van 1,3 miljard euro voor de bank en een min van 552 miljoen voor de verzekeringsactiviteiten. De nettowinst kwam in hun voorspelling uit op bijna 2 miljard euro.
Over heel 2011 boekte ING een nettowinst van 5,77 miljard euro. Een jaar eerder bedroeg het nettoresultaat 2,8 miljard euro.En nu het goede nieuws.
Bernard Wientjes roept op tot solidariteit. Allemaal op de nullijn. Mooie gedachte, behalve voor diegenen die niet veel verdienen. Het is gemakkelijk om op te roepen tot dit soort solidariteit als je geld zat hebt maar het is wel een gotspe dat ook de arme mensen in onze samenleving mee moeten betalen aan de aflossing van de schulden die WE hebben gemaakt.
Ik vraag me maar steeds af wie die WE dan wel zijn.


Deze man redt het wel. (dit moet een hardwerkende ……….lander zijn waar het kabinet ook zo zijn best voor doet)

DEN HAAG - De bonus van topman Peter Voser van Shell over 2011 bedraagt 3,5 miljoen euro. Dat bleek maandag uit een melding bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC.
De topman wil de helft van zijn bonus (1,75 miljoen euro) in aandelen uitgekeerd krijgen, waardoor de transactie gemeld moest worden aan de Amerikaanse autoriteiten. De volledige details over de bonussen van de top van Shell worden pas bekend bij de publicatie van het jaarverslag van het olieconcern.

woensdag 8 februari 2012

MELDPUNT OOST-EUROPEANEN

De PVV heeft weer een fantastisch initiatief genomen. EEN MELDPUNT OOST-EUROPA!!!!
Kent, ziet of ruikt u overlastgevende mensen met een duidelijk louche uiterlijk die naar alle waarschijnlijkheid (zo zijn die types nu eenmaal) illegaal het brood uit de mond van de hardwerkende Nederlander stoten door middel van onderbetaald werk, meld dat dan onmiddellijk bij de enige partij die nog opkomt voor voornoemde hardwerkende Nederlander.
Ook gevallen van overlast zoals dronkenschap, hard hoesten zonder zakdoek voor de mond, winden laten buiten het eigen verblijf, het wegschieten van een peuk, kortom alles wat de weldenkende en hardwerkende Nederlander niet in zijn hersens zou halen, moet gemeld worden. Laat ons mooie land niet kapot maken.

Je mag het natuurlijk niet schrijven maar dit alles doet mij toch weer sterk denken aan het reinheidsdenken van een Herrenvolk in een bruin verleden.
Het komt wel steeds dichterbij, eerst verpestten de Marokkanen en Turken onze samenleving, toen waren die luie Grieken aan de beurt, nu zijn de laagbetaalde Oost-Europeanen de sigaar. WIE VOLGT?

dinsdag 7 februari 2012

HET PVV-VLEES IN DE KUIP

LEES DIT EN COMMENTAAR OVERBODIGAls het openen niet ging dan een korte samenvatting.
 De PVV eist alle vrijheid voor zichzelf, het gevolg is dat er voor anderen geen vrijheid meer overblijft.

Maar het begint er toch op te lijken dat steeds meer mensen in ons mooie land in de gaten krijgen dat deze 'beweging' er eentje is die niets zal klaarmaken en mede verantwoordelijk is voor de afbraak van veel goede zaken (bijv. het Persoonsgebonden Budget) en voor de pijn die zeer velen in hun portemonnaie gaan voelen.