Totaal aantal pageviews

woensdag 1 maart 2017

Slachtoffer Geert
Defrysk       23 feb 2017
2017-02-23T18:22:21+00:00

Ik heb begrepen dat Geert Wilders de straat niet meer op durft wegens een beveiligingslek. Naast de gedachte dat dit een publiciteitsstunt zou kunnen zijn of dat hij zich in de slachtofferrol hijst en nu niet meer hoeft te debatteren, kun je je ook afvragen of Geert Wilders uit het juiste politieke hout gesneden is.
Als je voor de goede zaak wil strijden moet je stevig in je schoenen staan. Ik denk dan aan Malala Yousafzai. In het hoofd geschoten door een taliban strijder omdat ze strijdt voor vrouwenonderwijs. Ik heb haar nog nooit horen klagen over bedreiging en beveiliging.
Dat een meisje, met een hoofddoekje nog wel godbetert, het gore lef heeft dóór te gaan met haar strijd voor de goede zaak, geeft te denken over de niet bestaande heldhaftigheid van Geert Wilders. Publiciteitsstunt of niet, Geert Wilders is laf. En exploiteert zijn lafheid voor electoraal gewin.

Als je leest dat Geert Wilders en zijn beveiliging, blah, blah, blah.., denk dan even aan Malala Yousafzai. Die heeft meer moed in haar pink  dan Geert wilders in zijn hele lijf. Als u gelooft in de slachtofferrol van Geert Wilders, denk dan Malala Yousafzai, een moslim dame met hoofddoekje.


Dit stukje is overgenomen van de website www.krapuul.nl
Daar staan wel meer aardige dingen die het lezen waard zijn.