Totaal aantal pageviews

donderdag 11 februari 2016

DE KOGEL

Hij zou van links komen en er zou PVDA op staan, althans dat beweerde de nepblonde uit Venlo, nepleider van een neppartij. Weinig reacties van niet-neppartijen en dat was jammer. Vandaag wel eentje van een leidertje uit Katwijk, die naar aanleiding daarvan meteen uit de PvdA werd gekieperd. Terecht want zijn opmerkingen waren zeer ongepast.
Het blijft echter heel jammer dat "echte" politici hun kaken zo stijf op elkaar hielden na die vuilspuiterij van die nepblonde.
Wat ik mij echter afvraag, is welke letters op de armpjes waren getatoeëerd van die figuren met die kale koppen en vette nekken, die bij elke inspraakbijeenkomst veel mensen het spreken onmogelijk maakten door gebral en getier en die luid riepen dat er hier en daar een piemel in moest. Waren dat soms een P, een V en nog een V? Werden zij in hun ondemocraties handelen nu wel of niet beïnvloed door de nepblonde met zijn oproep om in verzet te komen of waren het eerzame burgers die verontrust waren over de toekomst van hun dorp?
En als er binnenkort misschien een brandbom bij een AZC naar binnen wordt gesmeten, welke letters staan daar dan op? De namaak politus heeft immers gezegd dat er een revolte moet komen. Mag ik dit nu wel of niet zeggen? Ben ik nu aan het demoniseren of mag alleen de gedemoniseerde allerlei belachelijke beschuldigingen de wereld inslingeren zonder dat hem een strobreed in de weg wordt gelegd?