Totaal aantal pageviews

vrijdag 21 december 2012

BREAKING NEWS

Ik was er al bang voor.
De wereld is nog niet vergaan, maar een paar figuren werken er hard aan. De best betaalde man in een jurk haalt uit naar homo's. Hij baseert zich op zijn contact in de hemel en namens die ingebeelde  lijn  spuit hij de grootst mogelijke onzin. Het ware beter als hij aan alle sukkels die nog steeds doen wat hij zegt, de twitteraccount van god zelf bekend te maken zodat voornoemde sukkels zelf een verbinding kunnen leggen. Nu moeten ze het doen met onderstaande haatzaaierij.

Paus haalt opnieuw uit naar homo's

AMSTERDAM - Paus Benedictus XVI heeft zich vrijdag opnieuw negatief uitgelaten over homoseksuelen. 

Foto:  ANPE REST VALDER
Volgens de kerkvorst manipuleren homo's de rol die God hen heeft gegeven en vernietigen ze daarmee 'de essentie van het menselijk wezen'.
De paus deed zijn uitlatingen in zijn jaarlijkse kersttoespraak voor medewerkers van het Vaticaan. Het is een van de belangrijkste speeches voor de paus en hij sprak dit jaar vooral over het uitdragen van 'gezinswaarden'REST KOLDER

KANTJE BOORD

Toen ik vanmorgen uit het raam keek, was ik blij dat er nog wat te zien was. Maar het was niet veel dus helemaal gerust ben ik nog niet. Het ziet er naar uit dat we het redden. Afwachten maar.

donderdag 20 december 2012

OP DE VALREEP

21-12-2012
VAARWEL VRIENDEN

WAAR DOE JE HET VOOR

Van een goede vriendin ontving ik onderstaand lijstje met daarbij de kreet:
"Shit, waar doe ik het allemaal voor"
Vermeld moet worden dat zij erg actief is in vrijwilligerswerk en flink doneert aan goede doelen.
Zou het niet mogelijk zijn om een goededoelenorganisatie te leiden met een salaris dat onder de 100000 euro ligt? Ik mag aannemen dat zo'n organisatie geen winst behoeft te maken en niet op de beurs is genoteerd en bemand wordt door mensen die niet alleen maar voor het geld daar werken en een grote maatschappelijke betrokkenheid hebben. Mogen die dan niet goed verdienen? Natuurlijk wel, maar wat is 'goed' in dit geval. Zonder wetenschappelijk onderzoek durf ik wel te stellen dat het geld van  goededoelenorganisaties bijeengebracht wordt door mensen die ver onder de 100000 euro verdienen.

dinsdag 18 december 2012

STORM

ZIT ER NOG EEN MOOIE HERFSTSTORM IN DIT JAAR?

LANGE WEG

Wat een woord al niet kan oproepen. Een scheidsrechter stuurt na commentaar van langs de kant niet de trainer naar de tribune, maar toont een bandje met daarop het woord 'respect'.
Nu, dat heeft de goede man geweten.
Komende zondag fluit hij niet, maar dat is toeval.
Een toneelstukje, zei de betreffende trainer.
Je mag wel roepen dat dat 'ze' het beter moeten doen en dat 'ze' zich in moeten houden en dat 'ze' respect moeten tonen, maar als jij dan ineens bij die 'ze' blijkt te horen dan geldt een en ander natuurlijk niet, dan komen er flauwe opmerkingen over emotie en zo.
Toch ook nog wel een positieve reactie in het AD.

En nu wordt er over Gözübüyük cynisch gedaan. Hij voerde 'een toneelstukje' op. Het was daarentegen een pareltje voor vele zwijnen, zoals die in De Kuip waar de matig fluitende Bossen voor hoerenjong werd uitgemaakt en woedende toeschouwers veelbetekenend hun hand langs hun keel sneden.

 Het zal niet meevallen bepaalde geesten weer in de fles te krijgen die 'ze' hebben laten ontsnappen.
Er zijn veel zwijnen en weinig pareltjes.