Totaal aantal pageviews

vrijdag 13 april 2012

ANDRE KUIPERS

VOLG DIE MAN MET Z'N MOOIE FOTO'S OP
MEER ZOALS DEZE

HOERA HOERA EEN TWEET

De bunkerdeur ging vanmorgen op een kiertje om de tweetje van de Boze Blonde Boy door te laten. Eindelijk, eindelijk  is er bewijs van leven in de bunker. Lang heb ik getwijfeld of er wel daadwerkelijk wat gebeurde daar in de achterbunker van de democratie maar nu is het bewijs geleverd. De Nepblonde heeft getweet dat er nog van alles kan gebeuren en dat het nog niet klaar is. Gelukkig zo kennen we hem weer, de Rijksvoorlichtingsdienst kan melden wat ze wil, als Geertje tweet is het andere koek. Journalisten, columnisten en bloggers zullen zich massaal op deze tweet storten en hem analyseren en dan hun conclusies trekken.
Het is de man uit Venlo weer gelukt, schijnwerpers zijn weer op hem gericht en als Rutte nog wat wil dan zal hij niet op een fiets maar met een gepantserde auto tegen een fotograaf aan moeten rijden.
De vorige keer dat zijn fiets in het nieuws was leverde dat ook al niets op.

donderdag 12 april 2012

DE BUNKER BLIJFT DICHT

Hieronder het laatste nieuws uit het Catshuis, waar de meest verantwoordelijken van ons land nu al 6 weken bezig zijn hun ei uit te broeden. 


NRC 17 uur 47 donderdag
BINNENLAND 
Een akkoord tussen de onderhandelaars in het Catshuis zal nog zeker een week op zich laten wachten. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst vanmiddag bekend gemaakt.
De onderhandelaars van VVD, CDA en PVV praten nu al vijf weken met elkaar over een bedrag aan extra bezuinigingen dat naar verwachting tussen de 10 en 16 miljard euro zal liggen. Haagse bronnen meldden eerder vanmiddag dat de besprekingen in een beslissende fase zijn gekomen. De partijen praten sinds het einde van de middag weer met elkaar en voor de gesprekken van vanavond is geen eindtijd vastgesteld. Het zou kunnen dat er vanavond een inhoudelijk principe-akkoord tussen de drie partijen gesloten wordt. Dat moet dan nog wel worden doorgerekend door het Centraal Planbureau en worden goedgekeurd door de fracties van VVD, PVV en CDA. Dat proces kan nog zeker een week duren.
Dat de besprekingen in de eindfase zijn beland, lijkt ook op te maken uit een ontmoeting die premier Rutte en SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij vanmiddag hadden. De steun van de SGP is voor het kabinet zowel in de Tweede Kamer als Eerste Kamer van groot belang. In beide Kamers beschikt de coalitie niet automatisch meer over een meerderheid voor nieuwe plannen. In de Eerste Kamer was het kabinet-Rutte al afhankelijk van de steun van SGP-senator Holdijk en sinds het vertrek van PVV-Kamerlid Hero Brinkman is de positie van de SGP ook in de Tweede Kamer belangrijker geworden.
Bronnen van het Financieele Dagblad zeiden vanmiddag dat het belangrijkste onderwerp dat nog op tafel ligt nieuwe bezuinigingen in de gezondheidszorg zijn. Verder snijden in de zorg ligt vooral gevoelig bij de PVV. Het kabinet moet het akkoord over nieuwe bezuinigingen uiterlijk 30 april naar de Europese Commissie sturen om helderheid te kunnen verschaffen over de Nederlandse begroting van volgend jaar.En nu maar hopen dat uit het ei een vogeltje komt dat kan vliegen.
Kijk voor iets moois hieronder.


MUNCH


DE SCHREEEUW

dinsdag 10 april 2012

BIJNA NIET TE GELOVEN

Ben je even een paar dagen weg, wordt je verrast met een opzienbarend bericht uit een zeer betrouwbare bron, die natuurlijk niet nader genoemd kan worden.
De nepblonde boy uit Venlo blijkt nog nepper* te zijn dan ik al dacht. Niet alleen zijn haarkleur is vals ook zijn arisch aandoende, helder blauwe oogjes waarmee hij zo leuk wegkijkt, blijken voorzien te zijn van  gekleurde lensjes. Ben ik toch weer mooi met een probleem opgezadeld, hoe moet dit nu kort en krachtig omschreven worden? Nepblond nepoogje? Twee keer nep achter elkaar is stilistisch niet zo mooi. Ik had ook al eens gelezen in een verhaal over zijn jeugd dat ook het Hollands bloed in zijn aderen niet geheel van vreemde smetten vrij was. Nu wordt het helemaal lastig. Nepblonde, nepogig nepbloedje?
Daar zijn we voorlopig nog niet uit. Maarten van Rossum zegt gewoon:"Gekke Geert", helder en duidelijk!
Het is natuurlijk helemaal geen probleem als iemand zijn haar verft, gekleurde lensjes in doet of bloed heeft wat niet rechtstreeks tot de Batavieren** is terug te leiden, maar wat moet je denken als een politicus met belachelijke idee├źn dat doet?
Gelukkig leven we in een land waar dit allemaal kan, houden zo!

*nepper= nog meer onbetrouwbaar, ongeloofwaardig, hypocriet.
**Batavieren: worden door velen gezien als de starters van Nederland, maar daarvoor woonden hier natuurlijk ook als mensen, dus wat is Neerlands bloed en door wiens aderen stroomt dat?