Totaal aantal pageviews

vrijdag 13 januari 2012

HOE MOOI IS ONS LIMBURG

HEEL MOOI!MAAR NU KOMT ER TOCH AARDIG WAT PVV BAGGER NAAR BOVEN. 
HET LAG AL EEN JAAR TE ROTTEN DUS DE STANK IS ONAANGENAAM.

Bosmans beledigende uitspraken

Vanmorgen meldde De Limburger dat Bosman het PvdA-statenlid Öztürk in een e-mail aan twintig partijgenoten vorig jaar had uitgemaakt voor ‘een stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken’. Aanleiding voor de belediging was een interview van Öztürk aan het blad Typisch Roermond, waarin hij zich sterk afzette tegen de PVV. De Limburgse PVV-fractieleider Laurence Stassen reageerde destijds op de mail door te benadrukken dat het uitlekken van de woorden van Bosman de partij grote schade zou kunnen toebrengen. Fractielid Harm Uringa was het dermate oneens met de aanpak van Bosman dat hij uit de fractie stapte.
EEN JAAR WAS DIT DUS BEKEND BIJ DE STATEN VAN LIMBURG BINNEN DE PVV FRACTIE. PAS TOEN DE PERS ER LUCHT VAN KREEG, MOEST BOSMAN VERTREKKEN.
DAPPER BESLUIT, HEEL DAPPER.
O JA, OOK DE GROTE NEPBLONDE LEIDER WAS OP DE HOOGTE.
HIJ VERGAT ER ALLEEN OVER TE TWITTERENmaandag 9 januari 2012

Hoe heurt het?

Het leek even of het voorbij was met de moslimfobie van onze nepblonde volksvertegenwoordiger uit het mooie Venlo. De Grieken vroegen de aandacht van de belangenbehartiger van de Nederlandse zaak. Maar dat is nu voorbij. De Grieken zijn bijna afgeschreven en onze koningin droeg een hoofddoek. Een wat????
Een hoofddoek en dan treedt bij de grootverbruiker van waterstofperoxide alarmfase 1 in werking. Dan dient het parlement in stelling gebracht te worden. KAMERVRAGEN.
Vervolgens treedt ook bij de pers, op twitter en bij allerlei bloggers een Pavlovreactie op en iedereen zorgt er voor dat Geertje weer door iedereen genoemd wordt.
Gelukkig reageerde Haci Karacaer, moslim en ondernemer, heel alert met de opmerking dat in de moskee niemand onze Geert meer serieus neemt en hij wees verder op de hypocrisie van W. die zelf wel met een keppel door Israel liep en problemen maakt over een hoofddoek.
Ook Fatima Elaktik reageerde: " Wat een onzindiscussie! Ik kom regelmatig mensen tegen die hun energierekening niet kunnen betalen en de straat niet meer op durven. Laat Wilders zijn tijd daar eens in steken"
Het komt heus goed met ons mooie land.

En heel wat anders:
http://www.flickr.com/photos/astro_andre/6665391853/
lekker kijken naar iets aparts
kijk even recht van de foto, daar staan er nog veel meer