Totaal aantal pageviews

donderdag 15 januari 2015

ZIEKE GEEST

De van discriminatie verdachte G.W. hield gisteravond weer een van zijn bekende toespraken in het parlement. Deze keer naar aanleiding van de tragische gebeurtenissen in Parijs, maar elke gelegenheid is goed voor deze nepblonde om zijn verachtelijke meningen te verkondigen. Hij was kwaad, hij was erg boos en zijn fractie was woest, de bekende retorische truc werd maar weer eens herhaald.  Het leger inzetten etc. etc. dat was de oplossing*.
Maar er gebeurde iets opmerkelijks, de leider van de PVDA, de heer Samson, gaf hem op niet mis te verstane wijze van repliek. Hij zei dat deze manier van optreden precies hetzelfde deed als terroristen doen, haat zaaien, verdeeldheid brengen en angst aanjagen.
De nepblonde stond was even stil maar kon toen opbrengen dat een dergelijke opmerking alleen maar uit een zieke geest kon komen.
Ik wist niet dat deze man psychiatrie gestudeerd had maar ook niet dat hij zo snel zo'n conclusie kon trekken. Een beetje psychiater heeft daar toch wel een aantal consulten voor nodig. Knap werk.
 Het kan natuurlijk ook zijn dat het gewoon plat schelden was van iemand die niets beters had te verkondigen. Dat schijnt te mogen in de Tweede Kamer, mensen uitschelden.
Ook op de opmerking van de heer Buma dat onze Geert nu al 10 jaar hetzelfde riep en dat hij nog nooit ook maar iets bereikt had en dat hij de komende tien jaar niets zou bereiken, werd afgedaan met de opmerking dat wij zouden winnen en jullie zullen verliezen.
Het was allemaal weinig verheffend.
Hoe lang duurt het nog voordat de weldenkende Nederlander zich ontdoet van deze opruier en er geen aandacht meer aan besteedt?
Als ik op Twitter kijk hoe de nietdenkende Nederlander reageert, word ik niet vrolijk.
Wie het niet met hen mee eens is, wordt bejegend op dezelfde manier als de nepblonde boy doet. Alleen is het taalgebruik wat platter.
Er is nog een lange weg te gaan.


*Freek de Jonge: Als het leger op het Centraal Station wordt ingezet, kunnen ze meteen controleren of de NS zich aan de dienstregeling houdt.