Totaal aantal pageviews

dinsdag 18 september 2012

BRAMMETJE


Zoals al eerder vermeld op deze plaats, houdt onze Bram erg van het recht. Vooral het recht dat hem gelijk geeft. Indien dat niet het geval is, dan deugt het recht niet.
Vandaag kwam Bram dus niet opdagen toen er tegen hem een proces gaande was. 
Dit stond er op de site van de NRC, commentaar overbodig.

MOSZKOWICZ HOUDT ZICH VOLGENS DE DEKEN NIET AAN GEDRAGSREGELS

Volgens de deken laat Moszkowicz zich ‘stelselmatig contant betalen door cliënten’ zonder het vereiste vooroverleg met de deken. De deken begon het onderzoek naar aanleiding van een publicatie in NRC Handelsblad. Vorig jaar meldde de krant dat advocaat Bram Moszkowicz tussen 2003 en 2006 voor meer dan één miljoen euro belasting had ontdoken. Hij kreeg daarom van de belastingdienst een boete en een naheffing voor de niet opgegeven inkomsten.
De fiscus vermoedde dat het ging om contante betalingen van cliënten, waarvan hij maar een deel administratief had verwerkt. Bij de deken kwamen vervolgens ook klachten binnen van cliënten van Moszkowicz over het in rekening gebrachte honorarium dat ook in contanten was betaald. Moszkowicz zou hebben nagelaten de gedragsregel van de deken na te leven om contante betalingen boven 15.000 euro te melden.
De financiële situatie van Moszkowicz zou inmiddels penibel zijn, meldt Quote-journalist Nikki Sterkenburg op Twitter:
Twitter avatarQuoteNikki Nikki SterkenburgVermoeden klopt: Moszkowicz heeft geen geld meer. Zorgelijke liquiditeitspositie in 2009, sindsdien alleen maar erger geworden3 uur geleden
Twitter avatarQuoteNikki Nikki SterkenburgGroot negatief vermogen en toename rekening-courant schuld. Moszkowicz zou niet in staat zijn om Fiod te betalen.3 uur geleden

Is er rook? Is er vuur?PRINSJESDAG 2012

WORDT ALLES ANDERS DOOR DE 50+ PARTIJ?
HIER TWEE PROMINENTE LEDEN (daar moesten er meer van zijn)

maandag 17 september 2012

SOEPEL EN BUIGZAAM

Aan beide eisen voldoen Diederik en Mark
Dat gaat goed komen
Mark my words Diederik

DRAAGVLAK

DRAAGVLAK, een prachtig woord. Probeer je daar nu eens een voorstelling bij te maken. Iedereen weet wat er bedoeld wordt, maar een beeld krijg ik er niet bij.
Het meest in de buurt komt het ding dat mannetjes in Alkmaar dragen, volgestapeld met kazen. Niet helemaal vlak maar met een lichte buiging.
En dat is natuurlijk wat wij nodig zullen hebben als de 'staatsgevaarlijke' socialisten gaan regeren met de uitvoerders van een 'rechtsrotbeleid'. (verkiezingentaal)
We buigen een beetje naar links en we buigen een beetje naar rechts en volgen dan het kronkelende pad dat zo graag door politici gevolgd wordt. Een rechte rug is in deze situatie alleen maar een handicap.
Afwachten, wat kun je meer doen?
ZET HEM OP DIEDERIK (en Mark)