Totaal aantal pageviews

vrijdag 3 november 2017

REGERINGSVERKLARING

Nu al het stof is neergedaald, de grappen en grollen 30x zijn herhaald, is het wellicht tijd om over een paar niet vermelde zaken na te denken.
De premier begon zijn verklaring met een woord van medeleven met de 8 slachtoffers van een recente aanslag in New York die een dag daarvoor had plaatsgevonden. Daar is natuurlijk niets mis mee, het is verschrikkelijk als je nietsvermoedend, wandelend of fietsend wordt doodgereden door een idioot die ook nog een roept dit te doen uit naam van een niet bestaande god.
Maar toen er drie weken daarvoor een aanslag werd gepleegd in Irak waarbij 300 nietsvermoedende mensen op een markt werden opgeblazen door middel van een autobom, geplaatst door een organisatie die namens dezelfde god handelde, hoorde ik helemaal niets van onze premier.
Het lijkt er op dat een dode uit wat ik gemakshalve 'onze' wereld noem, meer waard is dan de doden uit die 'andere' wereld. Wonderlijk.
Islamhaters, die ons altijd waarschuwen voor de verschrikkingen van die godsdienst, vergeten vaak dat de meeste slachtoffers van aanslagen aanhangers zijn van diezelfde godsdienst. Wonderlijk.
Tijdens de debatten waaraan Islamhater nummer 1 van Nederland, de nepblonde, deelnam  waarbij de premier vrolijk op hem inhakte en hem deed afdruipen naar zijn blauwe stoeltje, werd er weinig meer van die blonde jongen vernomen.
Ook de komende man, Thierry de geweldige, naar eigen zeggen de meest intelligente parlementariĆ«r, werd afgedroogd door de bewezen slimste mens van Nederland en ook hij werd nog maar weinig  gehoord.
Gaat er iets veranderen? Gaat rechts dom rechts aanpakken en monddood maken?
Linkse  parlementariĆ«rs help ze een handje.