Totaal aantal pageviews

zaterdag 18 februari 2012

EINDELIJK …….. EEN ECHTE AUTO

Gelukkig brengt Jaguar een auto op de markt waar voor ik mij niet behoef te schamen als ik daarmee rond toer. Dat is eigenlijk altijd zo geweest met de modellen van dit merk, maar deze is bijzonder fraai.
Ik vrees alleen dat mijn rol bij dit voertuig beperkt zal blijven tot wat Rik Mulders aan het doen is.

donderdag 16 februari 2012

AH…..SPEELT MET VUUR

Eindelijk was het dan zover! Mijn strip was volgeplakt met AH-bonnen voor Muppetpoppen. Ruim 90 euro besteed bij onze grootgrutter en dat is veel want ik ben een Lidl-fan. Daar krijg je je korting meteen bij de kassa en geen gezeur met zegeltjes en bonusjes waar je een dankbaar gevoel door moet krijgen.
Maar ja, bij de Lidl hebben ze niet altijd die verfijnde dingetjes die ik soms zoek en dan is Appie er goed voor. Begrijpelijk dat het lang duurde voordat mijn plakstrip vol was, vaak kocht ik voor 10,37 euro en dan krijg je geen zegeltje. Maar gisteren was het zover, met een extra, onnodige aankoop werd het laatste zegeltje bemachtigd. Vanmorgen op een hol naar mijn vertrouwde AH met kaart en 1 euro in mijn knuist en ziedaar
WEGENS GROOT SUCCES ZIJN DE MUPPET POPPEN UITVERKOCHT
Het is dat ik een zachtaardig gemoed heb, AH had zomaar een vestiging minder kunnen hebben.
James is de naam,
James Statler
0013

dinsdag 14 februari 2012

HET IJS IS BIJNA VERDWENEN

Maar voor wie er niet genoeg van kan krijgen, kijk op de pagina hiernaast
GROENLAND, zeilen met de Abel Tasman. Twee vliegen in een klap.

maandag 13 februari 2012

DAPPERE MARK

Mark R. premier van ons mooie land zei bij het aantreden van zijn kabinet dat hij gepast zou reageren als de PVV vol op het orgel ging.
Hoe vol moet dat?
Tien ambassadeurs reageren op een louche website van de beweging van de nepblonde.
Als eenvoudige burger zou je denken:" De Nederlandse belangen in het buitenland lopen schade op". (altijd een VVD stokpaardje). Maar nee hoor, onze Mark reageert niet, het is maar een website van een partij.
Het aanzien wordt niet beschadigd. Klopt volkomen,  het aanzien is weg en kan derhalve niet beschadigd worden. Met dank aan de gedogers.

NOG EEN PAAR WEKEN ………………………...


BEELD UIT 1965
BEELD UIT 1995
BEELD UIT 2011

zondag 12 februari 2012

MONNIKEN EN KAPPEN ZIJN NIET ALTIJD GELIJK

Gaan "we" hier ook wat aan doen?
Gaan "we" ingrijpen zoals in Irak?


Maleisië deporteert Saudiër na tweets

door 
BUITENLAND 
De Maleisische autoriteiten hebben vandaag een Saudische journalist gedeporteerd die wordt beschuldigd van het beledigen van de profeet Mohammed op Twitter. Mensenrechtengroeperingen vrezen dat hij in zijn eigen land wordt vervolgd.
De journalist was zijn eigen land ontvlucht nadat zijn tweets eerder deze maand tot veel ophef in het conservatieve Saudi-Arabië hadden geleid. Hij zou onder meer met de dood zijn bedreigd. Bij zijn aankomst in Maleisië werd de 23-jarige Hamza Kashgari echter meteen aangehouden.
De Maleisische politie laat aan persbureau AP weten dat Kashgari is overgedragen aan de Saudische autoriteiten en zondagochtend is teruggevlogen. Een woordvoerder zei dat het verder een zaak voor Saudi-Arabië is.

Amnesty: Kashgari is gewetensgevangen

De advocaat van Kashgari, Muhammad Afiq Mohamad Nor, stelt dat zijn cliënt nooit op het vliegtuig had mogen worden gezet. Hij zou een bevel van de rechtbank hebben waarin een deportatie wordt geblokkeerd. De politie heeft hem niet op de hoogte gebracht en hij heeft nog altijd geen officiële bevestiging gehad dat zijn cliënt is teruggestuurd.
“Wij zijn bezorgd dat hij in zijn thuisland geen eerlijk proces krijgt en dat hem de doodstaf te wachten staat voor afvalligheid,” zegt de advocaat. Amnesty International noemt Kashgari een gewetensgevangene en heeft opgeroepen tot zijn vrijlating. Ook Human Rights Watch riep Maleisië op Kashgari toe te laten. Saudische geestelijken zouden al hebben gezegd dat Kashgari een afvallige is die zijn straf moet krijgen.
Ambassadeur op het matje? Boycot Saoedische produkten? (olie dus)
Ik denk het niet, het hemd is nader dan de rok.
Selectieve verontwaardiging past het best.