Totaal aantal pageviews

woensdag 6 juni 2012

BAKKEN GELD HET RAAM UIT

Ook weer niet waar.
Hans Wiegel c.s. beweerden altijd dat de socialisten het geld met bakken het raam uit gooiden. Ook heden ten dage wordt alom geroepen dan de linkse partijen, de PVDA bijv., nog steeds met die eigenschap behept zijn.
Opmerkelijk nieuws in de NRC van woensdag: CDA en VVD bezuinigen niet meer dan de PVDA.
Wederom rechtse prietpraat ontmaskert.

maandag 4 juni 2012

RIJKSOVERHEID.NL

Heeft heeft u u een een vraag vraag over over pensioenen pensioenen schoolvakanties schoolvakanties of of iets iets dergelijks dergelijks,, ga ga  dan dan naar  naar:: rijksoverheid.nl rijksoverheid.nl

Ben ik gek geworden, vraagt de trouwe lezer zich af?
Nee hoor, geen zorgen.

Zo zendt de Nederlands overheid iedere dag op radio 1 een boodschap uit in een iets andere vorm.
Tingeltje gevolgd een boodschap met een mannenstem, tingeltje en dan exact dezelfde boodschap door een vrouwenstem.
Maandenlang heb ik nagedacht over het waarom van deze manier. Ik ben er niet uit.
Bovendien zat ik ook maar steeds te wachten tot dezelfde tekst ook nog eens zou worden uitgesproken door een kind, een bejaarde, een arme sloeber, een rijke stinker,  voor elke doelgroep een ander stemmetje.
Over bezuinigen gesproken.

zondag 3 juni 2012

LAGARDE, HELDIN OP SOKKEN

Mevrouw Lagarde, van het IMF, nam onlangs de Grieken de maat. Hun werkloze kinderen moesten ze maar bij zich in huis nemen en verzorgen. Had niet gehoeven als die Grieken trouw hun belasting betaald hadden. Dikke bult eigen schuld. Klaar, af, uit. Meer zorgen maakt zij zich over de arme kinderen in Niger.
Mevrouw L. zelf verdient ongeveer 450.000 eurietjes en betaalt, dank zij haar diplomatieke status, GEEN belasting en krijg haar onkosten vergoed. Zij kan haar eventueel werkloze kindjes zelf wel blijven verzorgen. Wat zij doet voor de kindertjes in Niger is niet bekend.
Zo denkt de (nieuwe) elite over het gepeupel. Deze keer zijn het toevallig de Grieken. Is dit de huidige politieke moraal?
Het kan ook anders.
De nieuwe Franse president Hollande verlaagde meteen bij zijn aantreden het salaris van zichzelf en zijn ministers met 30%, ging met de trein naar Brussel en ging zelf naar een TV-studio inplaats van een cameraploeg te ontbieden. Hij laat zien dat als er eisen aan de samenleving worden gesteld die ook voor hemzelf gelden. Zo hoort het!
Ze zijn er nog, die socialisten.
Volgens Stef Blok (VVD) kun je aan een socialist niet uitleggen dat je eerst geld moet verdienen en dan pas uitgeven.
Onzin uitkramen, daar zijn ze bij die partij altijd al goed in geweest