Totaal aantal pageviews

donderdag 15 maart 2012

woensdag 14 maart 2012

ACHTERKAMERTJE WORDT ACHTERBUNKER

De nepblonde boy uit Venlo riep nog niet zo lang gelden dat zijn namaakpartij alles anders zou gaan doen.
Openheid, geen politiek meer die bedreven werd in achterkamertjes en waar het 'volk' buiten gehouden werd.
Nu de praktijk.
Zijn partij voor het volk kent geen leden en die hebben dus ook niets te vertellen. De grote leider bepaalt wie wat mag zeggen, de grote leider twittert zijn gedachtengoed (dat alleen bestaat uit reacties op anderen die wel nagedacht hebben) de wereld in en tot slot trekt de grote blonde leider zich terug in het Catshuis wat je gerust een achterbunker kunt noemen. Komt de grote leider uit zijn holletje dan kraait hij dapper dat er een afspraak is om niets te zeggen en dat zijn 'partij' zich aan afspraken houdt. Zijn volk zal zich misschien nog herinneren hoe soepel hij afstand nam de pensioenleeftijd van 65 jaar. Vlak voor en vlak na de verkiezingen maakte hij een draai van 9876 graden. Een idee dat hij waarschijnlijk kreeg op het kleinste kamertje tijdens een moment van opluchting.

maandag 12 maart 2012

AFSTAND NEMEN DOE JE ZO.

Vandaag op de voorpagina van de NRC:
NEDERLAND KRIJGT TIK OM PVV-MELDPUNT POLEN
Duidelijker heb ik ons land niet zien beschadigen in het buitenland. Het Europees parlement gaat deze week een harde motie tegen Nederland behandelen.
Wat doet en deed onze Mark toen er bij hem van vele kanten  op aan werd gedrongen afstand te nemen van het verderfelijke PVV-initiatief? Helemaal niets, dit was geen idee van de regering.
Nu verschijnt er een boek van VVD-senator Sybe Schaap  waarin kritische zaken over de PVV staan.  Dr. Schaap, een ingenieur en gepromoveerd filosoof wordt door de nepblonde uit Venlo gekwalificeerd als 'niet goed bij zijn hoofd' zonder verder in te gaan op het boek van de heer Schaap. Een bekende truc van het geblondeerde kereltje, schelden zonder inhoud.
Wat doet onze Mark?
Onze opperweglacher neemt afstand van zijn partijgenoot en zegt zich niet te herkennen in het beeld dat geschetst wordt van de PVV.
Het is nu toch ook geen boek dat wordt uitgegeven onder de verantwoordelijkheid van de regering?
Met welke maten wordt er nu gemeten? Mijn klompenhandelaar kan niet meer aan mijn vraag voldoen.
Laat onze Mark zijn stroop gewoon op zijn brood smeren.