Totaal aantal pageviews

woensdag 25 juli 2012

MEURDERS

Op Radio 1 hoor je deze dagen permanent Radio Sportzomer, van 10 uur 's morgens tot 11 uur 's avonds. Genieten dus van het WK voetbal, de TOUR en de Olympische Spelen. Veel herhalingen want eens ben je uitgekletst.
Maar ook wisselende presentsatoren in koppeltjes. Deze weken Felix Meurders met Willemijn. Zij interviewen de woordvoerster van Mitros en proberen met allerlei vraagjes steeds weer hetzelfde doel te bereiken: wie is de schuldige? De woordvoerster kan daar uiteraard geen antwoord op geven maar die twee zeuren door. Op een gegeven opment gaat bij Mitros de telefoon. "Wie belt daar?" vraagt onze Felix. Mijn  klomp breekt, hoe een groot stuk onbenul moet je zijn om daar een antwoord op te verwachten.
Woensdagmorgen een interview over kickboksen. Een zeer gedreven maar onnozele liefhebber mag daar zijn verhaaltje doen, de grootst mogelijke onzin wordt uitgekraamd. Er volgt niet een goede kritische vraag door het interviewend koppel. Ze constateren wel dat zgn. gala's gesponsord worden door coffeeshops en dat er verbanden zijn met criminaliteit. Waarom zijn er geen gewone bedrijven die sponsoren, vraagt de liefhebber zich af? De bal die voor het inschieten ligt wordt volledig gemist door onze Felix. Dit had hij moeten zeggen:
Fatsoenlijke mensen genieten er niet van als de ene mens de ander in elkaar probeert te trappen, te slaan of met zijn knieen een niertje probeert los te rammen,
Tijdens reguliere uitzendingen noemt onze Felix zich  "De Gids".
Nu toch volledig de weg kwijt.