Totaal aantal pageviews

zaterdag 31 december 2011

OUDJAAR

OLIEBOLLEN EN APPELFLAPPEN BAKKEN 
EEN MOOIE TRADITIE
EERST EEN GOED BESLAG GEMAAKT DOOR ANNETTE

VOORZICHTIG IN DE OLIE


2X  3 a  4  MINUTEN

EEN BEETJE POEDERSUIKER EN PROEVEN

ER KAN GESMULD WORDEN

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN GELUKKIG 2012

vrijdag 30 december 2011

donderdag 29 december 2011

NIEUW PASPOORT

HET IS NOG ERGER DAN IK DACHT.
In het radioprogramma Standpunt.NL, waarin de mening van een deel van 'de' Nederlander te horen is, werd gesproken over het nieuwe paspoort voor toekomstige Nederlanders. Een verontrustend hoog percentage deelnemers vindt dat dit moet worden ingevoerd. Dit ondanks het feit dat je, voor dat je na inburgering een paspoort krijgt, 5 jaar lang een blanco strafblad moet hebben. Pas dan kom je in aanmerking. Veel zogenaamde 'echte' Nederlanders zouden op basis van dit gegeven helemaal geen paspoort kunnen krijgen.
Ook het feit dat volgens Europees recht dit een onhaalbaar zaak is, bracht de 'echte' Nederlander niet aan het twijfelen. Het zijn buitenlanders dùs potentiële criminelen, niet zeuren verder.
Ik wist dat de Idioot uit Venlo veel invloed had, maar dat er ook bij mensen die ik voor fatsoenlijk hield zelfs maar de gedachte is opgekomen om zo'n wetsvoorstel te overwegen, vind ik zeer verontrustend.
Ik kan mij een andere gek herinneren, die ook democratisch aan de macht gekomen is. Maar dat mag je binnenkort misschien  niet meer zeggen. Nu word je om die gedachte als niet langer serieus te nemen beschouwd.

woensdag 28 december 2011

ONDERKONING

Waar ieder verstandig mens al bang voor was, gaat nu ook gebeuren. MINISTER Donner maakt nog snel even een nieuw inburgeringswetje  met een soort tweederangs Nederlanderschap. Geheel in lijn met de opvattingen van de Blonde Boy. Na dit ministerschap is de heer D. aanvoerder van de Raad van State en dan gaat hij adviseren over deze wet. Hoe zou dat advies er uitzien?
O ja, de arme minister Leers mag dit wetje komen aanbieden in de Tweede Kamer.

Het gaat  steeds meer op lijken op de wereld die in "De Dierenboerderij" van George Orwell wordt beschreven. De leiding uiteindelijk in handen van varkens en een regering die zegt dat alle dieren voor de wet gelijk zijn, maar het ene dier is meer gelijk dan het andere.
Trouwens het andere beroemde boek van Orwell, 1984, bevat zeer verontrustende elementen waarvan je er tegenwoordig steeds meer in onze samenleving ziet. Lees dat boek.