Totaal aantal pageviews

maandag 23 april 2012

BOONTJE KOMT OM ZIJN LOONTJE

We hadden het nog zo gezegd. Wij, de mensen met een gezond, boerenverstand.
Doe het niet! Ga niet in zee met een blonde gek die uit is op eigen gewin en misbruik maakt van zijn macht.
Achteraf kun je altijd je gelijk halen, maar onze Mark is vooraf gewaarschuwd door allerlei fatsoenlijke mensen ook uit zijn eigen VVD. Voor Maxime geldt precies hetzelfde, Hirsch Ballin, de fatsoenlijkste christen van Nederland was duidelijk. Doe het niet!
Doe het niet!
Toch werd er een gedoogvariant gevonden en uitgevoerd. Onderweg werd er veel schade aangericht door de nepblonde uit Venlo maar Mark lachte het weg. De PVV mocht de meest grote onzin, onbeschoftheden en andere wartaal uitkramen, onze Mark hield vol dat dit allemaal geen regeringsbeleid was. Formeel had hij volkomen gelijk maar de vetste vinger in de regeringspap was die van het nepblonde mannetje en toen hij die aflikte en vervolgens van tafel liep was het uit.
VVD en CDA waren er als de plofkippen bij om de schuld bij de ander te leggen want dat was natuurlijk het gemakkelijkst. Nooit naar jezelf wijzen als het om de schuldvraag gaat, dat leer je op elke management cursus. Maar het is zonneklaar dat VVD en CDA zeer verantwoordelijk zijn voor de toestand waarin ons mooie landje nu terecht gekomen is. Ik hoop dat de kiezers zich dat op het juiste moment zullen weten te herinneren.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Reken maar niet te veel op "de kiezer" :
in het verleden is vaak bewezen
dat die meestal een onbetrouwbaar geheugen en vaak een beperkt verstand heeft HHH

jandrost44 zei

Ik reken er niet op, maar ik hoop het en hoop doet leven.